Advokatfirmaet Midgaard & Opthun AS

Advokatfirmaet Midgaard & Opthun AS har drevet med eiendomsmegling og advokatpraksis siden 1971. Vi holder til på torvet i Kragerø sentrum og bistår private, næringslivet og offentlige innenfor de fleste rettsområder herunder eiendomsmegling. Firmaet har 6 ansatte, hvorav 5 advokater/advokatfullmektiger og 1 kontormedarbeider.

Vi tror på hardt arbeid og faglig dyktighet, samtidig som vi ønsker å drive vår advokat- og eiendomsmeglingsvirksomhet på en bærekraftig måte. Dette bl.a igjennom verdiskapning og langsiktig tenkning ovenfor klienter, ansatte og lokalsamfunnet. Vi er opptatt av å gi deg som kunde personlig service. Det skal være hyggelig å komme til oss, samtidig som du skal oppleve å bli tatt på alvor. I tillegg ønsker vi å bidra til et levende sentrum i Kragerø hele året.

Som advokater kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av tjenester på ulike fagfelt, herunder bl.a. fast eiendom, arv- og familierett, bygg- og entrepriserett, kontraktsrett m.m.

Som eiendomsadvokater/meglere kan vi også bistå deg med omsetning/megling av din bolig, hytte eller næringseiendom.  Her er vårt fortrinn at vi kan bistå deg fra start til slutt i prosessen.  Vi kan trekke inn vår advokatekspertise på stadiene før, under og etter selve eiendomssalget, og således gi deg en mest mulig problemfri eiendomshandel. Vår målsetning er å være et naturlig valg for deg som skal selge bolig eller fritidseiendom, og som ønsker solid kunnskap og godt håndverk – til gode betingelser. Vi er opptatt av at du skal få en TRYGG HANDEL og en GOD PRIS for eiendommen din.

 

Se mer på våre nye hjemmesider www.m-o.no. Her finner du også kontaktinformasjon til den enkelte advokat/megler.

 

Ta gjerne kontakt eller kom innom oss på torvet for en uforpliktende prat!

Medlemstilbud:

For medlemmer av Kragerø Næringsforening kan vi tilby timepris med tilsvarende sats som for privatpersoner.

For privatpersoner ligger timeprisen fra 01.01.19 på kr. 1500, med tillegg av merverdiavgift dvs. kr. 1.875,- inkl.mva. For næringsdrivende ligger timeprisen på kr. 1.600,- kroner, med tillegg av merverdiavgift, dvs kr. 2.000