Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Invitasjon til informasjonsmøte – Nettverk Gårdeiere & Eiendomsutviklere

oktober 4 @ 18:00 - 20:00

Vi inviterer til informasjon- dialogmøte for alle som naturlig hører med i et bedriftsnettverk for gårdeiere & eiendomsutviklere.

Samarbeid og dialog er viktig for å bidra til økt vekst, verdiskapning og næringsutvikling i kommunen. Vi ser at vi sammen, i mye større grad, kan være med å påvirke og komme med innspill i ulike planprosesser.

Et nettverk for gårdeiere & eiendomsutviklere kan engasjere seg i så mangt, men allerede nå i høst starter Kragerø kommune rullering av kommuneplanens samfunnsdel. Her har vi muligheten til å påvirke hvordan Kragerøsamfunnet skal være fremover.

Det skal også lages en områdeplan over Kragerø Næringspark. Denne vil også ha stor betydning for utviklingen av Kragerø, og det er viktig at mange engasjerer seg for at vi skal kunne komme med innspill til planen.

Dette er bare eksempler på saker et nettverk for gårdeiere & eiendomsutviklere kan engasjere seg i, andre temaer kan være infrastruktur, byutvikling, reguleringsplaner og mye, mye mer.

Samtidig gir nettverket en unik mulighet til å bygge opp et faglig nettverk, skape attraktive møteplasser og være med på å sette dagsorden i foreningens arbeid.

Vi håper at så mange som mulig av våre gårdeiere & eiendomsutviklere har anledning til å delta.

Påmelding innen 1. oktober til:

Janna Pihl | janna@kragero-nf.no  | Tel +47 957 28 934 | Daglig leder | Kragerø Næringsforening (KNF)

Detaljer

Dato:
oktober 4
Tid
18:00 - 20:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Kragerø Næringsforening

Sted

Håndverkere, P.A Heuchsgata 24
P.A. Heuchsgate 24
Kragerø, 3770
+ Google-kart