L

Lovisenberg Familiecamping

Campingplass i naturskjønne omgivelser ved Hellefjorden, ca. 6 km. fra Kragerø sentrum. Gode bade- og turmuligheter. Oppvarmet saltvannsbasseng, stor lekeplass og flott sandstrand.

Lovisenberg Familiecamping strekker seg over et område på ca. 220 000 kvm. Området er solrikt med vakker og lang solnedgang. Her kan du også finne din egen idylliske plass. Selve hjertet på Lovisenberg Familiecamping er et oppvarmet saltvannsbasseng som er 50 meter langt. Her finnes det også en liten kafé. Anlegget består av et hovedbasseng og et lite barnebasseng, vannet er klor-holdig sjøvann som blir oppvarmet til 26º grader. I bassenget finnes det også en rutsjebane samt to vannpolomål. Bassenget er sprengt inn i fjellet, dette gjør at anlegget ligger i ett med naturen og ikke er synlig for utenforstående. Bassenget åpner vanligvis rundt St.Hans.

Egen sandstrand med gressplen. Lekeplass, egen brygge, servicebygg som ble bygget år 2001 med private vaskerom, stellerom, familierom, myntvaskeri, spiserom med kjøkken, butikk og resepsjon. 12 hytter 3-10 soveplasser, varmt og kaldt vann, derav 3 med dusj og toalett.

Vi ønsker også dagsgjester velkommen til å prøve alle våre fasiliteter.

Lovisenberg Familiecamping AS

Adresse: Lovisenbergveien 86, 3770 Kragerø
Telefon: 35988777
E-post: post@campingplassen.com
Internett: –
Bransje: Camping

Oversikt medlemsbedrifter i Kragerø Næringsforening KNF 

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ1-9