M

Miljøgården

Miljøgården er et tidligere gammelt småbruk som ligger på Gamle Sørlandske innenfor Sannidal Kirke og bygdetunet. Vi kan tilby selskapslokale og kursvirksomhet fra 20 og opp til 100 personer i en helt unik atmosfære.

Låven på småbruket er restaurert om til restaurant og selskapslokalet. I den gamle løa er det overnatting. Miljøgården har fokus på gjenbruk og bærer sitt preg av flotte lokaler med en litt rustikk stil.

I vår restaurant har vi høyt fokus på ferske råvarer, god smak og høy kvalitet. Maten kan nytes inne i våre lokaler eller ute i vår sjarmerende solrike bakgård.

I underetasjen er det innredet frisørsalong i det gamle fjøset og det drives hudpleie og massasje i den gamle potetkjelleren. Alt er restaurert om til hyggelige og trivelige lokaler med masse sjarm og varme. Et sted for ro og velvære.

Miljøgården frisør & spa er en grønn salong der vi jobber kun med plantebaserte produkter som ikke er skadelige for deg eller miljøet. Stort sett alle våre videresalgsprodukter til hår, hud og kropp er også plantebaserte.

Miljøgården

Adresse: Gamle Sørlandske, 3766 Sannidal
Telefon: 48259689
E-post: erik@miljogarden.no
Internett: www.miljøgården.no
Bransje: Overnatting, catering, restaurant, selskapslokale, frisør & spa

Oversikt medlemsbedrifter i Kragerø Næringsforening KNF 

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ1-9