Styret

Kragerø Næringsforening (KNF)

Tor Markussen | tor@merefri.no | Tel +47 413 13 959 | Styreleder i Kragerø Næringsforening (KNF)

Tor Markussen, styreleder

Født og oppvokst i Kragerø, gift med Jannicke og har 3 voksne barn

Eier og driver Optimek AS i Gjerstad sammen med Jannicke. I tillegg medeier i Kragerø Fritidsservice AS samt andre selskaper tilknyttet Båten Eiendom i Hellefjorden.

Tor er også nestleder i styret i Skagerrak Sparebank og var Styreleder i Kragerø Håndverk- og Industriforening ved etableringen av KNF.

Han har et sterkt engasjement for Næringsutvikling og brenner for å hente hjem industriell produksjon til norske virksomheter.

Fritiden bruker Tor på familie og venner, helst med kogg i skjærgården.

Ole Gundersen (nestleder)

Bor på Jomfruland, gift og har 3 voksne barn.

Til daglig driver han Byggmester Ole Gundersen AS, Ole Gundersen Eiendom AS og Ole Gundersen Taxibåt AS.

Han driver også Vestmar Opplæringskontor – Bygg og Mekaniske fag, som har ansvaret for ca 20 lærlinger.

Næringsutvikling og sysselsetting er viktig og interessant for Ole, og det at det skjer i ordnede former slik at det blir like konkurranseforutsetninger. Næringslivet må få forutsigbare og langsiktige rammer fra lokale og nasjonale myndigheter, derfor engasjere Ole seg i Byggmesterforbundet og Kragerø Næringsforening.

På fritiden er Ole båtfører på redningsskøyta UNI Kragerø og leder i Sjøredningskorpset i Kragerø, ellers er han glad i jakt og fiske, spesielt hummerfisket.

Janne Kvilaas

Født, oppvokst og bosatt i Oslo. Flyttet til Helle i 1997. Gift, og har to voksne barn.

Har tidligere erfaring fra bl.a reiseliv, salg og markedsføring. Jobber til daglig med regnskap i Kragerø Fjordbåtselskap IKS.

Har en visjon om at hele Kragerø kommune skal kunne benytte sitt potensiale fullt ut, men at man må være innstilt på endringer for å få en attraktiv kommune for både næringsliv og innbyggere i fremtiden. Dette kan Kragerø Næringsforening bidra til gjennom samarbeid og konstruktiv kommunikasjon på tvers av næring og fagfelt. KNF skal være et forum hvor medlemmer skal kunne dele kunnskap, erfaring og en og annen sprø idè.

Det kan det bli gull av!

Morten Bjerka

Morten er født og oppvokst I Kragerø, har god lokalkunnskap og bredt kontaktnett.

Han er daglig leder og eier av Gromstad Bil & Båt AS.

Morten har bygd opp et moderne bil- og båtanlegg på Skibodden og et anlegg for opplagsbåt i Kragerø Næringspark.

Etter mange år i næringslivet i Kragerø, ser han behovet for en samlende næringsforening med sterkt engasjement og som samarbeider med kommunen.

 

Even H. Ødegaard

Even er bosatt i Kragerø, har samboer og to barn.

I hverdagen er han daglig leder i Steintransport AS, en lokal anleggsentreprenør med i overkant av 40 ansatte.

Den viktigste årsaken til at Even valgte å engasjere seg i Kragerø Næringsforening, er et engasjement for å tilrettelegge og utvikle en velfungerende infrastruktur i samfunnet, som gjør at man kan bosette seg der man ønsker. Som innflytter til Kragerø ble han raskt klar over utfordringene en «småby» har, som nabo til Skien/Porsgrunn og med stor grad av fokus mot det Vestfold/Oslo. Ved å gå inn i Kragerø Næringsforening og engasjere seg, er håpet at ved å samarbeide internt i det lokale næringsliv, står vi bedre rustet når vi skal tilrettelegge/påvirke/ta gode avgjørelser lokalt og for å møte «omverdenen» og gjøre Kragerø til et naturlig sted å bo, leve og drive næring.

Mye av fritiden går med til friluftsliv og aktiviteter som båt/sykkel/ski sammen med venner og familie.

Motto: Alt er løsbart!

Sarah Iversen

Eier og driver Alt på stell AS sammen med Iselin Klever Fostvedt.

Sarah flyttet tilbake til hjembyen Kragerø fra Porsgrunn. Her bor hun sammen med sin mann og 2 barn. Hun har bla. 8 års erfaring fra Meny i Porsgrunn, men ble etter hvert lei av å pendle. Når hun gikk gravid med sistemann så savnet hun en barneutstyrsbutikk i Kragerø. Drømmen om å starte sin egen butikk bare vokste og vokste, og siden hennes motto er at ‘livet er for kort til å ikke prøve det man drømmer om’, startet hun leke-, barneutstyr og barneklesbutikken Alt på stell AS.

Marie Røegh Edwardsen

Gift og har tre voksne barn.

Driver til daglig egen advokatvirksomhet, og har hatt verv i mange forskjellige styrer de to siste ti-årene.

Det er viktig å fremme vekst for næringslivet i kommunen, og legge til rette for best mulig samarbeid med de forskjellige aktørene. Kragerø har et fantastisk potensial som man må utnytte i størst mulig grad.

Fritidsaktiviteter: Musikk og friluftsliv.

Lurer du på hvem andre som har ansvaret for hva i Næringsforeningen?
Ring Janna Pihl på 957 28 934 og hun vil hjelpe deg.

 

Etiske retningslinjer for KNF.docx (pdf).