Ønsker du og din bedrift å delta på årets Ti på Topp-eventyr i Kragerø?

Dato

Ti på Topp Kragerø er et tilrettelagt folkehelsetilbud i regi av Telemark Bedriftsidrettskrets.

Tilbudet er en turkonkurranse som skal motivere til aktivitet for alle og går ut på å besøke ulike turmål i perioden 1.mai til 31.oktober. Turmålene fører til herlige topper til fots, og noen av turmålene kan også nås med sykkel. Du kan delta på et bedriftslag, vennelag, familielag eller som individuell deltaker. Vi oppmuntrer til å danne lag, særlig internt i bedrifter.

Påmeldingen åpner 1.februar og konkurransen starter 1.mai.

“Vi har sett kolleger som setter pris på å ha en sosial arena hvor man er hverandre likeverdige og får til noe sammen. Som et lag. «Vi klarte det!» “.

“Vi har sett bedriftsledere få et sårt savnet verktøy for teambuilding, lek og moro – og friske, motiverte og glade ansatte i retur”.

Ønsker du og din bedrift å delta på årets Ti på Topp-eventyr i Kragerø?

Følg med på vår nettside og på våre sosiale medier for mer informasjon og påmelding.
Ti på Topp Kragerø | Facebook
Instagram: @tipåtoppkragero

Støtte oss?
Vi brenner for aktivitet og ønsker å bidra til god folkehelse for innbyggerne i Kragerø. Vi er en frivillig medlemsorganisasjon, likevel kan alle delta hos oss. Vi investerer stort i dette tilbudet og tenker langsiktig. Derfor ønsker vi flere med på laget for å utvikle Ti på Topp videre. Vi setter pris på all støtte og har ulike forslag til støtteordninger.

Ett turmål støttes med kr.1000,- med mulighet for å sponse flere turmål.
(Deres logo blir synlig i alle våre kanaler på den/de turmålene som blir sponset). På slutten av sesongen inviterer vi alle deltakerne, frivillige, samarbeidspartnere og sponsorer til en sosial samling.

Sprek hilsen

Thomas Stornes

Daglig leder, Telemark bedriftsidrettskrets

Telefon: 47668286

Andre
artikler