Search
Search
Meny

Kurs i pakking, distribusjon og salg for reiselivsbedrifter

27. september 2021 | Kristin Myrstrand
Torsdag 16. og fredag 17. september deltok 12 reiselivsbedrifter på kurs i Pakking, distribusjon og salg på Kragerø resort.

Kragerø Næringsforening har fått støtte fra Innovasjon Norge for å gjennomføre kurset. Kursholder var Børre Berglund fra 2469 Reiselivsutvikling. Børre har hatt sentrale posisjoner i den norske reiselivsnæringen, og var prosjektleder da Kragerøs reiselivsplan ‘Sammen for Kragerø mot 2030’ ble utarbeidet.

Kurset tok for seg ulike temaer innen pakking, distribusjon og salg av reiselivsprodukter. Deltakerne lærte bl.a. om produktutvikling, målgrupper, prising og distribusjon. Det ble også tid for gruppearbeid, og mulighet til å legge frem ulike forslag til nye produkter og forbedring av eksisterende produkter.

Med seg fra kurset fikk deltakerne diverse maler og verktøy til bruk ved utvikling av produkter, kalkulering av priser m.m.

Tilbakemeldingene om kurset var veldig positive, og det var selvsagt kjempehyggelig å endelig kunne være fysisk sammen på kurs og kunne snakke med andre i samme bransje.

Deilig buffet lunsj og middag ble det også, med god stemning og hyggelig prat rundt bordet.
facebook

SISTE NYTT