Search
Search
Meny

ANSATTE

Janna Pihl

Janna Pihl

Daglig leder
Janna kommer opprinnelig fra Skåne i Sør-Sverige, men har bodd i Norge siden 1993. Det var reiselyst og en sommerjobb som kokk som førte henne til Norge, nå har hun adresse Levangsheia, Kragerø sammen med mann og 2 barn.
Janna har fagbrev som kokk, har studier innenfor økonomi og administrasjon, og veiledning og coaching med hovedfokus på prosessveiledning og organisasjonsutvikling. Hun har styreverv i NHO reiseliv Sør, Kragerøs omstillingsprogram og Visit Telemark.
Janna ivrer etter å ta fatt på mulighetsrommet som ligger i godt samarbeid på tvers av næringer og ved å ha fokus på å styrke eksisterende næringsliv.
957 28 934
Kristin Myrstrand

Kristin Myrstrand

Web ansvarlig Visit Kragerø og prosjektmedarbeider
Kristin er født og oppvokst i Kjølebrønd. Hun bor i dag på Helle med mann og to barn.
Etter flere år i utlandet flyttet hun tilbake til Kragerø i 2009, og har siden da hatt som mål å forsøke å bidra til at Kragerø skal bli et mer levende, interessant og spennende sted å bo.
Kristin har utdanning innenfor reiseliv ved Wang Handelsskole. Hun har erfaring fra det å eie og drive butikk, både frittstående og med kjedetilknytting, og har i tillegg erfaring fra utelivsbransjen i både Norge og England.
Hun har ved flere anledninger vært en viktig bidragsyter i å videreutvikle ulike konsepter for både store og små bedrifter, og har hatt ansvar for tilrettelegging for videre vekst av digitalt salg hos en av Storbritanias største kleskjeder. Hun har jobbet som markedskoordinator fra ALTI Kragerø, og som webredaktør og ansvarlig for sosiale media for Visit Kragerø.
401 02 720
Kari-Ane Hiis Hanssen

Kari-Ane Hiis Hanssen

Medlemsengasjements- og kommunikasjonsansvarlig
Kari-Ane er født og oppvokst i Kragerø og bor i dag midt i sentrum sammen med sin mann og deres 2 barn. Kari-Ane flyttet tilbake til Kragerø i 2020 etter først 8 år i Mexico og deretter like lenge i Oslo. Familien elsker å bo midt i byen og brenner for et levende Kragerø hele året. 
Hun har lang erfaring innenfor service. Ved siden av studiene i journalistikk og utvikling har hun vært innom de fleste stillinger man kan ha i en restaurant. I senere tid har hun både jobbet som restaurantsjef i Mexico City, Steward på langrutene til SAS og konsulent for TISK arbeidet til Oslo kommune. Nå gleder hun seg over å få jobbe med og støtte alle som gjør Kragerø til den fantasiske byen det er. 
 
45504249
Top Image

Vårt mål er at alle skal tjene på å samarbeide!

Det handler om å dra i samme retning. Derfor vil vi jobbe aktivt for å bygge samarbeid på tvers av bransjer, skape gode møteplasser, legge til rette for nettverksbygging og utvikle ulike fordeler for våre medlemmer.
 
Bli medlem