Search
Search
Meny

DNT TELEMARK

På nordspissen av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken, tilbys gode overnattingsmuligheter og herlige turomgivelser, året rundt!

De 4 utleieenhetene har til sammen 51 sengeplasser + muligheter for ekstra madrasser. Utleieområdet har store uteplasser, badestrand og brygge.

Øitangen er til for alle institusjoner, brukergrupper, skoler, barnehager og private. Alle de fire utleiehusene kan leies samlet, hver for seg, pr. rom og/eller pr. enkeltseng. Det er bare handicappede som kan få tillatelse til bilkjøring. Alle andre gjester må gå eller sykle til oss. Øya er flat og det er gode veier og stier. Hunder er velkomne, men det er bare Hovedhuset, Låven og Forvalterboligen som kan ta imot våre firbeinte venner. Egne bur tilgjengelige. Avtales ved bestilling. Alle hus har kjøkken med oppvaskmaskin og komfyr, bad med dusj og toaletter. Prisene varierer etter sesong og årstider. Ta kontakt for hyggelige tilbud!

Turer med guide

DNT har også gleden av å tilby guidede turer med lokalhistorier fra før og nå. Opplev Jomfruland til fots eller på sykkel. Hva med en quiz eller konkurranser underveis? DNT Jomfrulandguiden skreddersyr turer etter ønske, innhold og tid. Ta kontakt for opplegg og pris.

DNT Øitangen drives av DNT Telemark.

Kontaktpersoner