Mye stående applaus under bransjetreffet Kick-Off sommer 2021

Dato

Etter noen motiverende ord fra vår ordfører Grunde Knudsen holdt Thomas Bakkerud fra Kulturkameratene en sprudlende velkomsttale med innslag fra våre to store kunstnere Munch og Kittelsen. Han skålte med sjampagne for Kragerøs reiselivsbransje med et ønske om at vi bør alle «boble over» slik som sjampanjen i glasset. «Boble over» av positiv energi, engasjement, lyst til handling og forandring, nå som det åpnes mer og mer opp etter pandemien.

Sammen for Kragerø mot 2030

Aldri før i Kragerø har det blitt jobbet så mye og så strategisk med destinasjonsutvikling som det gjøres nå, forteller Janna Phil, daglig leder i KNF, stolt. For de ca. 50 fremmøtte ble dette ganske tydelig etter interessante foredrag fra destinasjonsutvikler Kristin Myrstrand og prosjektleder for «Merket for bærekraftig reisemål» Eva-Christina Skaarup.

Vi har mye å være stolt av i Kragerø

Spennende bedriftspresentasjoner av Kragerø Taxibåt, Nordraak Matverksted, Kragerø Actionpark, Miljøgården og Galleri Bak Fasaden imponerte publikumet og ga innblikk i mangfoldige opplevelser og flotte satsinger for å utvikle Kragerø som reisemål.

Spennende bedriftspresentasjoner ved årets bransjetreff Kick Off sommer 2021

Vi har mye å være stolt av her i Perlen blant kystbyene, og at det er mange små reiselivsaktører som nå satser samtidig vil antakelig gjøre prisutdelingen «Årets Attraksjonsutvikler» i 2022 til en vanskelig oppgave for juryen.

«Årets Attraksjonsutvikler»

I år hadde KNF i sammen med Omstillingsprogrammet og Sparebanken Sør gleden av å kunne gratulere Nordraak matverksted v/Stig Lieberg med prisen Årets Attraksjonsutvikler. Stig fikk en velfortjent pengepremie og flott illustrasjon av Per Stian Johnsen. Det kom mange gode innspill til verdige prisvinnere og flere av dem vil stille sterkt til neste prisutdeling. Juryen var enstemmig i sin beslutning, bl.a. på bakgrunn av Stigs faglige integritet og kunnskap om å utvikle gode måltidsopplevelser, og hans evne til samarbeid med andre. Dette blir det både flere arbeidsplasser og nye opplevelser av, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Illustrasjon laget av Per Stian JohnsenVertskapet Inspirasjonsforedrag av Märit T.

Et inspirerende og personlig foredrag av Märit Torkelson styrket publikumenes kompetanse i å utvikle sitt eget vertskap. Märit ga gode innspill til hvordan vi ønsker andre og hverandre velkommen tilbake på en forsvarlig måte. Man kan se vertskap som en praktisk filosofi som hjelper mennesker, virksomheter og steder med å utvikle en åpen, inkluderende og raus holdning – en «Velkommende» holdning! En holdning der vi ser og setter pris på andre, hverandre og oss selv.

Lokale smaksprøver fra både Kragerø og Drangedal

Andrea Isaksen Fluer Vikre og Elise Langeland serverte lokale/kortreiste smaksprøver fra både Kragerø og Drangedal. Publikummet fikk smake på:

  • Surdeigsbrød fra Skaarups BageriTallerkener fylles med god matHer serveres det lokalmat smaksprøver
  • Rømme/Kremost fra Hagvoll gård
  • Hjortesalami fra Dale Hjort/Hjortehagen i Drangedal
  • Urtemarinert coppaskinke fra Brødrene Brubakken
  • Honning fra Finn´s Birøkt
  • Lakserull fra Kragerø Sjømat
  • Nydelig kaffe fra Kragerø KaffebrenneriForskjellig bakst fra Hos Gro
  • Kaffe fra Kragerø Kaffebrenneri
  • Eplemost fra Nyhuus gard (Gvarv)

Filmen om «Munch i Kragerø» ble også vist, og det ble en hyggelig sammenkomst på Lanternen Bar & Lounge etter selve arrangementet der alle kunne nyte Kragerøs kvelden til tonene av DJ-KUHNE.

Et stort takk til alle involverte som bidro til at det ble et minnerik og vellykket bransjetreff og ikke minst takk til alle dere som møtte opp i en nok så travel tid vi er inne nå!

Andre
artikler