Sommer i Kragerø – besøker du oss med bil?

Dato

Parkeringsmuligheter kan være en utfordring i vår lille bykjerne i Kragerø, som ble etablert i en tid der sjøen var hovedtransportåre og stier/smau – ikke gater/veier – var måten folk tok seg fram på i bykjernen.

Vi har laget et kart som viser hvor man finner rimelig langtidsparkering utenfor Kragerø sentrum.

Langtidsparkering utenfor sentrum
Langtidsparkering utenfor sentrum

Kartet viser også de nærmeste bussholdeplassene, slik at man raskt kan ta bussen til sentrum, ferjekaia eller et annet sted i kommunen.

Vi håper bedre informasjon om hvilke parkeringsmuligheter som finnes, sammen med ulike transportmuligheter inn til byen, kan gi bedre gjestetilfredshet, trygghet og opplevelseskvalitet for alle besøkende til vår sjarmerende perle av en by!

Kartet er laget ifm. arbeidet med å sertifisere Kragerø som et bærekraftig reisemål, støttet av omstillingsprogrammet og Innovasjon Norge.

Oppnår man merket for bærekraftig reisemål har man forpliktet seg til å jobbe langsiktig med utviklingen av bærekraft.

Det jobbes iht. 10 prinsipper for et mer bærekraftig reiseliv, gruppert i temaene «Bevaring av natur, kultur og miljø», «Styrking av sosiale verdier» og «Økonomisk levedyktighet».

Bedre parkeringsmuligheter går innen temaet «Styrking av sosiale verdier» og indikator for gjestetilfredshet, trygghet og opplevelseskvalitet.

 

Her finner du mer informasjon om priser og kontaktinfo:

https://www.visittelemark.no/kragero/transport-og-informasjon/parkering/langtidsparkering

 

Andre
artikler