Search
Search
Meny

KNF har deltatt på Visit Norway sitt arrangement Reise:liv

04. oktober 2022 | Kari-Ane Hiis Hanssen
For første gang siden pandemien brøt ut, kunne hele Norges reiselivet samles igjen. Visit Norway inviterte til Reise:liv 2022 i Oslo, forrige mandag. Temaet var Restart og veien videre.

 
Til stede var både den nye reiselivsdirektøren Aase Marthe Horrigmo, administrerende direktør Håkon Haugli fra Innovasjon Norge og den kjente reiselivsforfatteren og inspiratoren Doug Lansky, for å nevne noen key note-speakers. Reiselivsdirekøter var nylig på besøk i Kragerø og brukte flere av sine bilder fra turen hit, i sin presentasjon.
Vi møtte også representanter fra reiselivsnæringen i hele Norge, som delte erfaringer om viktige temaer i forbindelse med Restart og veien videre

I følge den siste situasjonsanalysen fra NHO reiseliv var det frem mot sommeren stor optimisme å spore i reiselivet, men nå som høsten står for tur ser fremtidsutsiktene betraktelig dårligere ut for mange. Hovedårsaken til den svekkede optimismen er at bedriftene opplever flere utfordringer med renteøkninger, og skyhøye kostnader på varer og strøm - som er vanskelig for mange reiselivsbedrifter å håndtere. Det er mange som deler samme bekymring og det er alltid nyttig å dele erfaringer med andre i samme situasjon. 

Som alltid oppfordrer vi dere til å ta kontakt med oss som forening, er det temaer dere ønsker å drøfte eller ønsker hjelp med.
Reiseliv
facebook

SISTE NYTT