Search
Search
Meny

Opplev Kragerø om høsten!

05. oktober 2022 | Kari-Ane Hiis Hanssen
Turist i egen kommune – opplev Kragerø om høsten.

Høsten har kommet til Kragerø og byen går inn i vante mønster med mindre turisme og roligere dager. Mange glemmer at det fremdeles bugner av aktiviteter man kan være med på rundt forbi i kommunen vår. Skjærgården er vakker om høsten og vi er heldige som får oppleve denne vakre årstiden her. Derfor vil vi nå vise frem alle tilbudene som finnes i kommunen på denne tiden av året, og i tillegg gi alle mulighet til teste dem ut for nedsatt pris.

 
Vi ønsker å gi deg muligheten til å ta med deg barna på Gocart, eller vennegjengen og gå smakfull byvandring. Er du glad i naturen og det å være ute i det fri kan du dra på fuglesafari på Jomfruland eller bli med Fiskejegeren på tur. I tillegg har vi både Paintball hos Actionparken, nanofiltkurs på Skåtøy, stisykling med guide og masse mer. Var du klar over at vi har alt dette i Kragerø? Vi oppfordre alle til å ta med familie, en venn eller bare deg selv og prøv ut noe du synes er gøy denne helgen. 

Vi er så heldige å samarbeide med Skagerrak Sparebank og omstillingsprogrammet i Kragerø som sponser reiselivsbedriftene slik at de kan gi mange muligheten til å teste ut opplevelser og aktiviteter til en fastsatt pris per deltager:
Alle opplevelser tilbys til svært reduserte priser og i et begrenset antall: Voksne betaler kun kr. 50,- per aktivitet og barn kr. 10,- (noen aktiviteter er gratis).

Tilbudene er mange og varierte, så sett av helgen 21. -23. oktober.  


Book din opplevelse
 
Kragerø Næringsforening
facebook

SISTE NYTT