Search
Search
Meny
Gunnarsholmen, Haakond Sundby

Sommer hilsen fra Kragerø Næringsforening

05. juli 2023 | Janna Pihl
Sommeren er her og nok en gang ligger det an til at Kragerøs mange hytter fylles opp med ferieglade mennesker. Reiseglade turister fra innland og utland trekker hit for å få oppleve sommerbyen Kragerø.
De som driver innenfor service- og besøksnæringen gleder seg selvsagt til denne sesongen, men de brenner også for å skape og drive et tilbud som er til glede for oss som bor her – hele året.

De bidrar til å bygge et levedyktige lokalsamfunn, for et godt sted å bo handler om mer enn å ha tak over hodet og en arbeidsplass å gå til. Attraktive lokalsamfunn har en «kveldsøkonomi» med restauranter, kaffebarer, uteliv, hoteller og kultur. Det er på disse arenaene mennesker møter mennesker. Og det er disse sosiale møteplassene som gir oss påfyll, lykke i hverdagen og mening i livet – og som er grunnen til at svært mange av kommunens innbyggere velger å bo og leve akkurat her i Kragerø. Og der folk vil bo skapes det ringvirkninger, fakta viser at kommuner med mange reiselivsbedrifter er vekstkommuner og kommuner uten er fraflyttingstruet.

Vi ønsker alle en strålende sommer i perlen blant kystbyene og vi håper at du benytter det mangfoldige tilbudet som vårt lokale næringsliv bidrar til. Ta med en venn, familie eller opplev på egenhånd, ta gjerne en titt på hva skjer-kalenderen på www.visitkragero.no
Kragerø Næringsforening
facebook

SISTE NYTT