Search
Search
Meny

Takk til alle som deltok på Nyttårsfrokost

19. januar 2023 | Kari-Ane Hiis Hanssen
Torsdag 12.01 inviterte Næringsforeningen alle medlemmer til nyttårsfrokost med tema næringsutvikling i kommunen. Hensikten var å gi medlemmer innsikt og mulighet til dialog rundt hva som er mål og satsingsområder i 2023. KNF er veldig fornøyde med at såpass mange tok seg tid til å komme denne torsdags morgenen.
Til stede var også ordfører Grunde Knutsen, leder for omstillings programmet Elisabeth Holte og markedssjef i NAV Kragerø Petter Hareide. Vi ble informerte om både status ny E-18, rekrutteringsmuligheter, omstillingsprogram, strategisk næringsplan for Kragerø og plan og byggesak.

I tillegg var virksomhetsleder i VAR, Ernst Kalseth til stede og informerte om VAR-avdelingens mange prosjekter og oppgaver og den store investeringen kommunen gjør de neste 10 årene.

Over 50 fremmøtte medlemmer av Næringsforeningen sier oss at denne typen arena, hvor samhandling og dialog er prioritet, er viktig for våre medlemmer. Vi sier takk til ansatte i kommune og administrasjon som gjør det mulig for oss i KNF å legge til rette for slike møter med næringslivet. I 2023 vil vi igjen ha fokus på gode møteplasser for våre medlemmer. Kom gjerne med innspill har dere ideer og ønsker til møteaktivitet for det kommende året.
Kragerø Næringsforening
facebook

SISTE NYTT