Kragerø oppleves som et trygt og sikkert sted å besøke, og som et godt sted å bo!
Det mest positive ved Kragerø_fra gjesteundersøkelse sommer 2020

Dato

GJESTEUNDERSØKELSE KRAGERØ, SOMMER 2020

I sommer gjennomførte vi en gjesteundersøkelse for å skaffe oss verdifull innsikt om hvordan våre besøkende opplever Kragerø som reisemål.

Totalt 671 respondenter tok seg tid til å svare på undersøkelsen. Dette er veldig mange, sammenlignet med andre steder som kjører tilsvarende undersøkelser.

Vi er veldig takknemlige for alle svar som vi tar med oss videre i arbeidet med at Kragerø skal oppnå Innovasjon Norges merke for ‘Bærekraftig reisemål’. I tiden fremover vil vi fortsette med å skaffe oss innsikt og kompetanse, med bla. egne beboerundersøkelser og hytteundersøkelser. Dette for at vårt arbeid med destinasjonsutvikling skal bli til det beste for oss som bor og besøker Kragerø hele året. Et godt sted å bo, er et godt sted å besøke!

Raskt oppsummert sier sommerens gjesteundersøkelse at «Alle» liker Kragerø, skjærgården er den viktigste anledningen til å besøke Kragerø og at vi har forbedringspotensial på infrastruktur og tilrettelegging. Også andre viktige elementer har forbedringspotensial, sånn som shopping, byopplevelser og mat. Undersøkelsen viser også at organiserte tilbud (opplevelser og aktiviteter) dessverre ikke er så mye brukt, men at de som bruker tilbudene er svært fornøyde.

Svært gledelig er det at Kragerø oppleves som et trygt og sikkert sted å besøke, og som et godt sted å bo!

 

Les hele gjesteundersøkelsen HER

 

 

 

Andre
artikler