Search
Search
Meny

Tele-kjøkken AS

Firmaet ble etablert i 1981 og flyttet i 1986 til produksjonslokaler i Kragerø Næringspark i Sannidal. Vår forretningside har vært den samme i alle år nemlig det å levere kvalitets håndtverk til riktig pris, produkter vi kan stå inne for og være stolte av.

Da våre produkter er 100% egenprodtusert kan vi med utgangspunkt i en av våre 23 Telemarks modeller, dyktige håndtverkere, moderne maskinpark og teknologi, skreddersy en unik innredningsløsning for deg til ditt kjøkken, bad, garderobe eller annen innredning du måtte ha ønsker om.

Vi produserer i de fleste tresorter og plate produkter også etter dine mål, da vi behersker de fleste typer overflatebehandling og leverer i absolutt alle regnbuens farger etter ditt personlige ønske.

Videre er vi genuint opptatt av at innredningen skal være praktisk og fuksjonell, for at du skal få en enklere hverdag. Bruker derfor skapinnredning ellers fra markedets ledende leverandører.
Og husk vår brede kompetanse og snart 40 år`s lange erfaring innen rådgivning, tegning i 3D, produksjon og montering, ja den får du gratis med på kjøpet!

Kontaktpersoner