Search
Search
Meny

Kaos trykkeri AS

Vi tilbyr et bredt utvalg av trykketjenester på klær og merch, inkludert klær med trykk, kopper, nøkkelringer og handlenett. Vi har over 10 000 forskjellige plagg tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, slik at du kan finne det som passer best for deg og ditt behov.
 

Vi er stolte av å tilby kundene våre et bredt spekter av farger å velge mellom. Med vår teknologi kan vi trykke i hele CMYK-spekteret, noe som gir deg et nesten ubegrenset antall muligheter for fargevalg. Vårt erfarne og profesjonelle team kan hjelpe deg med å designe trykket slik at du får akkurat det utseendet du ønsker.

Vi tilbyr komplett klær inkludert trykk, men vi tilbyr også trykk som kan strykes på av kunden selv. Dette er en praktisk og kostnadseffektiv løsning for mindre bestillinger eller hvis du ønsker å trykke på klær du allerede har.
 

Kaos Trykkeri har lang erfaring med trykking på klær og merch. Vi er stolte av å tilby høy kvalitet og raske leveranser til konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få din design på klær og merch!

Kontaktpersoner

Stina Åsulfsen
Innehaver