Samarbeid for å lykkes!

Dato

Torsdag 4. november gikk vårt store høstarrangement av stabelen i Kragerø biograf med over 80 påmeldte KNF-medlemmer. Som velkomsthilsen fikk alle smake på deilig lokalmat fra disse produsentene:

  • Salami av hjort fra Hjortehagen ved Neslandsvatn
  • Speket hjortebog fra Hjortehagen ved Neslandsvatn. (Produsert hos Brødrene Brubakken)
  • Coppa-skinke fra Brødrene Brubakken
  • Rømme fra Hagvoll Gård i Sannidal
  • Steinovnsbakt brød fra Skaarups bakeri
  • Eplejuice fra Barland Gård i Kjølebrønd

Kvelden kunne by på mye inspirasjon og informasjon i form av gode og varierte foredrag. Janna Pihl, daglig leder i KNF, orienterte om arbeidet som gjøres i Næringsforeningen og presenterte resultatet fra høstens Innbyggerundersøkelse. Holdningene til reiselivssatsingen og reiselivet i Kragerø er overveiende positiv. Hele rapporten kan leses her.

Med en fin bukett blomster rettet hun også en stor takk til Kari Theting, programleder for Omstillingsprogrammet, som nå starter i ny jobb som banksjef i Skagerrak Sparebank.

Alle i salen fikk muligheten til å bli bedre kjent med vår nye kommunedirektør, Dag Willien Eriksen. En viktig ledetråd for kommunen fremover er «Vi må utforske det ukjente og utfordre det velkjente. Digitalisering, grønn omstilling, en utvikling som stadig går fortere og fortere byr på utfordringer, men også på mange muligheter fremover. Kragerø kommune skal rullere kommuneplanens samfunnsdel og næringslivet inviteres til dialog og innspill om Kragerøsamfunnets fremtid, torsdag 18.november. Se mer her. 

I programbolken «Næringsliv forteller» fikk vi høre om:

  • Næringsutvikling skaper sterke og gode lokalsamfunnv/Knut Bremer, Daglig leder Fredensborg Fritid Kragerø AS.
  • Vekst og vern – hvilke dilemmaer møter man som arkitekt i et lite samfunnv/David Løffler, Arkitekthuset Kragerø
  • Alt på stell– om det å ta sjanser, selv om klesbransjen og fysiske butikker er spådd en tøff fremtid v/ Sarah Hjelmseth Iversen og Iselin Klever Fostvedt

Ordfører Grunde Knudsen avsluttet programmet på kinoen med en sprudlende oppsummering av kvelden der han presiserte at samarbeid er viktig for å lykkes og at han er stolt over hva Kragerøs næringsliv får til. 

Verven restaurant disket opp med en fantastisk god buffet, og de dyktige musikerne i bandet Radio Rascals sørget for underholdning fra scenen.

Takk til alle som deltok i høstfesten, og takk til alle bidragsytere som var delaktig i at arrangementet ble en stor suksess.

Andre
artikler