Search
Search
Meny

Kragerø får nasjonal oppmerksomhet om reiselivsutviklingen

15. september 2022 | Janna Pihl
Kragerø har i over to år jobbet med en omfattende utviklingsprosess for å bli godkjent som bærekraftig reisemål. Vi har endelig sluppet gjennom nåløyet for nasjonal merking, og mandag 19.september kommer Norges nye reiselivsdirektør Aase Marthe Horrigmo til Kragerø.
Hun har også med seg Knut Perander, leder for kreativ næring og reiseliv i Visit Norway og de vil begge delta i en offisiell overrekkelse av denne anerkjennelsen. Dette vil være den nye nasjonale reiselivsdirektørens første offisielle oppdrag etter at hun tiltrådte stillingen i Innovasjon Norge og det er viktig å få vist frem denne delen av landet.

Vi vil benytte anledningen til å presentere nye, store planer for et nasjonalt besøkssenter i Jomfruland Nasjonalpark, som vil henge sammen med arbeidet for videre utvikling av bærekraftig reiselivsutvikling i Kragerø. Samtidig vil vi vise hvordan vi i Kragerø kan bidra til visjonen i Norges nye reiselivsstrategi 2030 – Sterke inntrykk med små avtrykk med skjærgården, ulike reiselivsbedrifter, sjarmerende småbyliv, og vi vil fortelle om vårt arbeid med å sertifisere Kragerø for merket for bærekraftig reisemål, som vi er stolt av.

Pressen er invitert til å delta hele dagen, men det er begrenset plass i taxibåten til Jomfruland, så her er det første mann til mølla som gjelder. Den offisielle tildeling av merket for bærekraftig reisemål vil skje foran rådhuset i Kragerø kl. 14:50. 
Reiseliv
facebook

SISTE NYTT