Search
Search
Meny

Medlemspris på Vestmar trimkarusell, Bedriftsserien i golf og Ti på Topp i Kragerø.

19. mai 2022 | Kari-Ane Hiis Hanssen
Vi oppmuntrer våre medlemmer til å delta i Vestmar trimkarusell, bedrift serien i golf og Ti på Topp i Kragerø.

Påmelding er åpnet og medlemsbedrifter av Kragerø næringsforening får medlemspris, bruk rabattkode TBIK22 ved påmelding.
Trimkarusellen er lavterskel med 6 løp i Kragerø: Studsdalen - Stabbestad - Berg. Du velger selv om du vil løpe, jogge eller gå og om du ønsker å delta med eller uten tidtaking.
Påmelding er åpnet og medlemsbedrifter av Kragerønæringsforening får medlemspris på sesongkort som inkluderer alle 6 løpene.

Har du kolleger som spiller golf kan du nå bli med bedriftsidretten på seriespill i golf. De har egen pulje her i Kragerø. 2èr lag MIX, men bedriften kan bytte på spillere så hvis dere har flere ansatte kan dere bytte på å spille. Påmelding er åpnet og medlemsbedrifter av Kragerø næringsforening får medlemspris på seriespill.

Det er også mulig å delta på Ti på Topp i Kragerø! Dette er en turkonkurranse med fokus på å besøke turmål som leder til herlige topper og turmål i Kragerø omegn. Du kan delta individuelt eller i lag. Hva med å danne et bedriftslag og delta sammen med dine kolleger? Kampanjeperioden er 1. mai - 31. okt.

Sjekk ut: telemark.bedriftsidretten.no for mer informasjon. 
Medlemmer
facebook

SISTE NYTT