Search
Search
Meny
Sykkelutleie_Jomfruland_Janna Pihl

Medlemstilbud fra Sykkelknut på Jomfruland!

16. februar 2022 | Janna
Kragerø og Jomfruland byr på fine opplevelser hele året , og Sykkelknut på Jomfruland ønsker at alle KNFs medlemmer skal kunne oppleve den vakre øya fra sykkelsete ?

 

Fra nå og frem til St.Hans ønsker han deg og dine ansatte velkommen til å låne gratis sykkel!

 

Kragerø Fjordbåtselskap eller Kragerø Taxibåt tar dere fra Kragerø sentrum til Tårnbrygga på Jomfruland.  Vel i land er det bare å gå de siste 300m til Sykkel-Knut.

 

Ta kontakt på forhånd og bestill de syklene dere trenger på SMS til tlf. 924 26 969 Merk bestillingen ‘KNF medlemmer’. (merk at det er forbehold om kapasitet, betalende kunder må gå foran)

 

Skjærgården er i hvilemodus på denne årstiden, den lave vintersola gir lange skygger og Instagram-vennlige omgivelser. Det er vel verdt å ta turen for å oppleve den spesielle atmosfæren.

 

For dere som vil overnatte så finnes det en rekke rimelige overnattingsmuligheter på øya.

DNT Øitangen - Jomfrulandguiden har flere ulike overnattingsmuligheter, og leier ut alt fra en seng til større enheter med plass til 10 eller 20 personer. Online booking https://booking.visbook.com/no/5688

 

Kystledhyttene på Jomfruland har 2 mindre hytter med plass til 6 stk, og en større enhet i Fyrmesterboligen med plass til 15stk. Det er Kragerø Kystlag som administrere utleie tlf. 476 69 967

 

Ta turen og opplev det helt spesielle lyset i skjærgården vinterstid!

facebook

SISTE NYTT