Search
Search
Meny

Positive takter – Nye lokale samarbeid

29. januar 2022 | Eva

Kragerøs handlingsplan for en bærekraftig
reisemålsutvikling har tiltak som er knyttet til utvikling av det
lokal-/regionale mattilbudet. Målsettingen er «Bevisstgjøring blant aktørene i
Vestmar regionen (Kragerø og Drangedal kommune) om hverandre med mål om
gjensidig lokal utvikling, verdiskaping og arbeidsplasser».

Vi inviterte derfor i august i fjor til et første møte med tema lokalmat-samarbeid, og det er hyggelig å se at vårt initiativ allerede nå bærer frukter. 

Et eksempel på ett nytt samarbeid er, at Kragerøs slakterforretning Brødrene Brubakken AS har fått i oppdrag av Hagvoll gård i Sannidal, å partere en ung okse. I gårdsbutikken til Hagvoll gård selges dermed nå – så langt lageret rekker- lokalt storfekjøtt i pakker. Her kan du få steiker, biffer, kraftbein, kjøttdeig, men også spesialstykker som Ossobuco eller T-bone steak.

God kvalitet og god dyrevelferd er garantert, og du støtter lokal verdiskaping! Velbekomme.

facebook

SISTE NYTT